Virksomheden jeg vil analysere med omverdens modellen er
Hotel Hilton i Portsmouth, som er de sted jeg arbejder i 3 uger.
Den afhængige
omverden
Konkurrenter er for eksempel hotellet som:
-
Marribtt Portsmouth
-
ibis Hotel Portsmouth
-
Somerset House Boutique Hotel
-
Holiday
Inn Express Portsmouth Gunwharf Quays
-
Portsmouth
Marriott Hotel
-
Seacrest
Hotel
Hotellets kunder er en meget bred gruppe, største delen er
turister som kommer for at holde ferie. Derudover er der mange
forretningsrejsende der bruger hotellet blot til en enkelt overnatning. De har
også nogle enkelte som kommer for at spise i deres restaurant.
Et hotel på størrelse med dette har rigtig mange
leverandører, som de er afhængige af for at hotellet fungerer. Blot for at
deres restaurant er der 4 leverandører som jeg har lagt mærke til, de får
marmelade fra et firma kaldt Home made English Jam, som er nogle små glas, de
bruger til deres morgenbuffet. De får alle deres grøntsager fra et sted, deres
mælkeprodukter fra et andet sted. Deres servietter kommer fra et bestemt sted,
der skulle lave nogle i rigtig god kvalitet.
Udover dette har de også en masse vigtige leverandører, hvis
man kan kalde dem det. De firmaer som hjælper turister med at finde hoteller,
hvis de ikke valgte at brugt dette hotel ville en stor del af deres gæster
forsvinde.
Den uafhængige
omverden
Deres Demografiske forhold er at de går op i at deres
service er den bedste man kan få. Deres kunder skal ikke mangle noget og alt
skal være i fin stand.
Deres teknologiske forhold er alle deres maskiner, de bruger
afsindig mange maskiner ude i køkkenet, vaskeriet, rengøring og computer
overalt på hotellet. I deres fremtid vil de effektivisere deres service og
prøve at få denne service til at blive endnu bedre. De vil arbejde sig hen imod
at der aldrig sker fejl, så gæsterne på hotellet vil have en endnu bedre
oplevelse.
På Hotellet skal de følge nogle lovgivningsmæssige krav som
er de regler der er i EU, der er nogle standarder der skal leves på til for at
må have et hotel. I deres restaurant skal de leve op til de krav der er stillet
når der skal laves mad. Jeg har for eksemplet set de står og måler temperaturen
i mange ting, fordi hvis de har overskredet nogle temperaturer siger loven de
ikke må servere det for kunderne.
På et hotel er der mange kultureller forhold som støder
sammen, fordi der kommer så mange gæster fra hele verden. På et hotel er der
gæster som ikke kan tåle det ene og det andet, så derfor bliver der brugt meget
tid på at gøre den enkelte gæst tilfreds og gøre så det passer til deres
kultur.
Der er ingen interesseorganisationer for hotel Hilton som
jeg kender til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar